Saturday, May 21, 2011

Dominique Strauss-Khan

    Dominique Strauss-Kahn, fostul sef FMI, spaima cameristelor trecute de prima tinerete, se pare ca a mai facut o victima. Irma Nici, o respectabila "doamna" care este prostituata de lux, a declarat, ca partidele de amor cu Strauss erau un calvar pentru ca tipul era brutal si avea preferinte deviante, dar ca suporta chinul datorita faptului ca platea bine. Aceasi curva declara in 2007 ca a facut sex de vreo 5 ori si cu David Beckham, care a platit pentru o noapte cu ea 10.000 $. Tot ea spunea că preludiul dura de regulă aproximativ o oră, iar sexul, doar 15 minute si ca David este un barbat tandru dar un amant mediocru. Pai noi ce sa mai intelegem de aici? Ca parasuta nu era multumita ca sexul dura doar 15 minute si Becks era mediocru in pat dar preludiul dura mai mult decat ar fi visat orice femeie normala de la iubitul ei? Iar acum, dupa vreo patru ani, tipa s-a emancipat si nu mai vrea un mascul feroce in pat, care o trateaza brutal si mai este si pervers. Daca este prea tandru, nu e bine, daca este prea dur, ntzz, tot nu e bine. Pai ori esti curva ori nu mai esti? 
Lasand la o parte faptul ca Irma este o bagaboanta nemultumita, care dupa ce ca este platita cu  10.000 $ pe noapte, cam cat castiga un doctor roman in aproximativ doi ani si ceva de munca, stai si te intrebi cum dracu se face ca, la cat este de mare America, si Beckham si Strauss-Kahn au apelat la aceeasi prostituata. Inseamna ca este o mare criza de personal acolo, daca toate vip-urile fac coada la fatuca asta. Nu mai punem la socoteala ca la banii dati se presupune ca ar fi trebuit sa beneficieze de o discretie cum nu ai parte nici cand iti pune popa patrafirul in cap sa te spovedeasca. In schimb, "profesionista" ciripeste imediat in presa, mai ceva ca o privighetoare. Deh, reclama este sufletul comertului. 
Revenind la fostul sef FMI, este imposibil sa nu te intrebi ce a fost in capul mosului cand a vrut sa violeaze o camerista obosita (la propriu si la figurat), care din imagini nu arata nici pe departe ca o dama de lux. Deci el isi permite sa dea 10.000 $ pe noapte, pentru o tipa traznet dar totusi vrea sa violeze o camerista dupa care nu intorci capul nici daca ar fi ultima femeie din lume si te afli pe o insula pustie. Poate avea o fantezie cu menajere si noi nu stiam. Cert este ca Strauss s-a lins pe bot de o viitoare candidatura la presedentia Frantei, opozitia a scapat de un adversar teribil, iar opinia publica ramane cu ideea ca a mai vazut de cateva ori filmul asta, in care lupul cel rau o ataca pe scufita lipsita de aparare, si toate astea se petrec numai in preajma alegerilor  pentru o functie extrem de importanta. 
Si ca sa le dau un pont domnilor Beckham si Strauss-Kahn le spun doar atat: scump domnilor, scump, scump, la noi era mai ieftin !!   

No comments:

Post a Comment