Friday, April 11, 2014

Nu le luati dreptul de a ne baga pula

    Nu sunt prost-crescut dar totusi de multe ori imi bag pula. Nu in cineva sau ceva anume, nu sa jignesc, nu sunt misogin, ci pur si simplu pentru ca sunt barbat si o am si prin natura ei, pula trebuie bagata undeva. Cand un barbat este auzit ca foloseste cuvantul pula, indiferent de context, este catalogat in fel si chip, se uita lumea  la el mai dezgustata decat la un hoit de caine putrezit. Asta ar trebui sa se schimbe urgent. Este dreptul nostru sa ne bagam pula si ne place!! Dar nu oricine are dreptul sa-si bage pula si mai ales, nu oricum !!


    Bun, asta ca barbatii sau aproape toti barbatii injura, nu este o noutate. Dar sunt si unele femei care folosesc arhicunoscuta injuratura: du-te-n pula mea ! Asta mi se pare cu adevarat un lucru odios si dezgustator. Avem putine lucruri cu adevarat ale noastre. Meciurile de fotbal unde zbieram pana ne ies ochii din cap, unde punem suflet de parca aia care joaca sunt rude cu noi, iesitul la bere cu baietii dar mai ales bagatul pulii. Asta e cel mai de pret lucru al barbatului si femeile incearca sa-l ia si pe asta. Se tot vorbeste de globalizare, egalitate intre sexe, etc. Din ce in ce mai multe femei au inceput sa se uite la fotbal, le vezi pe stadioane. Foarte frumos, nu deranjeaza pe nimeni, din contra, un barbat care se duce cu iubita la meci e chiar invidiat de prieteni ca are o gagica deschisa la minte. Ba chiar "codul" iesitului la bere este de multe ori incalcat, cand se trezeste vreunu si vine cu iubita la terasa: "N-am putut frate sa o las acasa, vroia si ea sa iasa". Bine, fie, trecem si peste asta, acceptam, ca de, ne stim de atata amar de vreme. Dar asta ar trebui sa fie limita. Gata, e de ajuns. Nu puteti sa ne luati si bagatul pulii. Ala e "trademarkul" nostru, pamantul interzis pentru o femeie. Este aproape nenatural, te zgarie pe timpan cand auzi doua femei care tipa: du-te fa in pula mea, plus derivatele da-l in pula mea si ma doare in pula ! Urat, pentru ca NU AVETI asa ceva doamnelor. Nu mai vorbim ca, fara exceptie, expresiile astea sunt folosite exclusiv cu scopul de a jigni. Nu o sa auzi o femeie normala ca spune cu zambetul pe buze " ce pula mea faci Ioana, ce ai mai facut azi?". La barbati este exact invers: cu cat sunt folosite mai multe puli in context, cu atat se cunosc oamenii aia mai bine.

    Pula este un etalon in relatiile de prietenie dintre barbati. Putem sa ne dam seama extrem de usor cat de bine se cunosc niste barbati. "Salut, ce mai zici" sunt expresiile de tatonare intr-o relatie de prietenie. Cand ajungi sa cunosti omul mai bine, cand te imprietenesti bine cu el il saluti cu "Ce pula mea faci ma?, hai noroc, ce faci frate, coaie". In final, dovezile cele mai clare de prietenie trainica, de ani de zile, sunt inevitabilele glume cu si despre mame. Absolut toti barbatii la un moment dat "isi baga pula" in mamele prietenilor, le iau la misto si tot asa. Doamnelor, nu incercat sa intelegeti asta, nu se poate, "it's our shit". Vreti ca barbatul sa se simta liber, sa se simta puternic, mandru si impacat cu propria lui personalitate. Nu ii luati bagatul pulii. Atata timp cat si-o baga doar la figurat in tot ce vrea si tot ce misca si la propriu doar cu voi in dormitor, nu este nicio problema. Vreti sa fie fericit omul de langa voi? Acceptati-l asa "badaran, prost-crescut, taran" cum mai mult ca sigur il numeste mamicuta voastra daca-l aude. La fel cum il numesc si prietenele voastre cand stati si barfiti la o cafea in centrul vechi. "Fata, ala e golan, uite si tu cum injura, ce urat vorbeste, etc, nu e de tine". Intotdeauna cele care o sa zica asta, sunt femeile singure care incearca sa o "salveze" pe "victima" si sa o aduca alaturi de ele, in lumea singuratatii. Nicio femeie nu recunoaste ca in dormitor, cand este excitata, vrea ca barbatul sa-i dea (da ipocritelor, asta vreti :) ) PULA. Nu vrea sa-i dea penis, nu vrea cocosel, nu vrea puta. Vrea pula ! Barbatul nu are pene frumos colorate ca un paun sa le etaleze, nu poate sa cante melodios ca un canar o zi intreaga. Barbatul are pula si adora sa o foloseasca. Si da, unui barbat nu ii place sa-i iei ce are el mai de pret si sa folosesti asta cand si unde ai tu chef, draga doamna. 
    Lasati-ne sa ne bagam pula unde avem chef, atata timp cat nu o scoatem din pantaloni decat pentru voi. Lasati-ne sa ne intoarcem in epoca de piatra atunci cand suntem alaturi de alti barbati, sa injuram, sa fim copilarosi, sa glumim si sa ne "duelam" in puli. Apropo, bere putem sa bem si acasa, dar nicio bere nu are acelasi gust daca nu iti bagi pula la figurat, alaturi de gasca veche de prieteni. De aia iesim, nu pentru ca berea are alt gust in oras.

  Concluzia e simpla. Si desi multe femei o sa se simta jignite, este cat se poate de adevarata si, din punctul de vedere al unui barbat, este chiar un compliment (alt lucru pe care nu il intelegeti): Barbatii se simt bine cu pula in gura, la figurat, iar femeile ar trebui sa se simta bine cu ea in gura...la propriu.


No comments:

Post a Comment