Wednesday, July 9, 2014

Scrisoare de la un porc !

   Acest articol sau cum vreti voi sa-l numiti, este un raspuns la o postare a unei persoane, pe care nu o cunosc, care face valva, unde altundeva, decat pe Facebook. Titlul de acolo, o sa-l vedeti daca urmati si linkul, este "Scrisoare de la o curva". Rog pe aceasta cale ca toti misoginii si oligofrenii sa se abtina sa-i aduca injurii si sa se poarte civilizat pentru ca este parerea ei si INDIFERENT daca sunteti de acord sau nu, trebuie respectata. Si in mare, chiar are dreptate cu ce zice !

https://www.facebook.com/cristinaamitu/posts/10204220491332035:3


    O femeie moderna care se supara cand este etichetata curva este o femeie slaba. De ce? Pentru ca e ca si cand cineva ma face pe mine tigan sau betiv sau ce vreti voi, cu sensul evident de a ma jigni. STIU ca nu sunt, de aia nu ma poate afecta ceea ce nu sunt ! Dar o femeie facuta curva e frustrata din mai multe motive. E invidioasa pe asa zisele curve care nu se feresc sa-si etaleze sexualitatea, invidioasa pe banii pe care ii produc (indiferent de metode), pe barbatii frumosi care roiesc in jurul lor, pe bijuteriile fine si hainele de firma cu care se imbraca, pe vacantele exotice si multe altele, chiar daca toate astea sunt cumparate, chiar daca le e cumparata "dragostea". Una ca Lazariuc, sotia lui Ion Ion Tiriac in niciun caz nu era vreo bibliotecara. Era o curva! (bravo ei). Si multe o invidiaza pentru ca a pus mana pe un asemenea barbat, si aratos si miliardar. Normal, niciuna nu o sa recunoasca, o sa zica mereu ca prefera autobuzul in locul unui Ferrari. Rahaturile clasice cu demnitatea & shit.


     Asemenea femei se urasc in primul rand pe ele insele, pentru ca nu pot face fata concurentei. Toata lumea stie ca barbatul la un moment dat e atras de o "curva". Ca e curva in pat sau la vedere, e problema ei. E ca la fotbal, cate echipe, atatea tactici. Nu suntem atrasi de portul arab, de voal peste fata. Suntem atrasi de fusta scurta sau o rochie de seara lunga, mulata, de lenjeria de calitate, de o femeie care stie sa poarte tocuri (da, e un lucru mare asta) sau sa fie la fel de sexy si in adidasi. Asta e societatea pe care o imbratisam vrand nevrand. Nu ne obliga nimeni sa traim in ea, dar suntem osanditi de propriul ego sa ne ducem traiul aici. Deci DA, toti vrem "curve" intr-un fel, nu Cenusarese timide. Nu ne plac povestile cu virgine pana la 25-30 de ani, care isi asteapta printul in castel, pentru ca stim ca nu suntem printi si, la fel ca si voi, si noi suntem la fel de ipocriti si facem pe prostii cand e vorba de asta. Sau poate pur si simplu asa suntem prosti cu adevarat. Dar nu ai ce sa ne faci, suntem porci. Ba nu, suntem porci ordinari ! Diferenta dintre noi si voi este ca pe noi nu ne deranjeaza, ne simtim chiar bine in pielea noastra. Nu ne ranesc jignirile banale din simplul motiv ca nu le consideram jigniri. Noi chiar le imbratisam ! Ne dorim sa le auzim! In adancul sufletului nostru, fara exceptie, toti suntem porci, toti vrem sa ne purtam ca salbaticii cand suntem cu prietenii si mai ales TOTI vrem sa ne putem purta asa prosteste si pueril si acasa, fara sa fim judecati! E valabil de la tipul care lucreaza 10 ore pe zi in costum de 5000$ pe Wall Street, pana la vanzatorul de inghetata din centrul vechi.Primul te duce la un restaurant scump, iti da un vin de 300 euro paharul in timp ce alalalt munceste o saptamana sa te scoata in Centrul Vechi, sa te simti bine. Dar in final dragelor,  mai devreme sau mai tarziu, si primul si al doilea o sa-si doreasca acelasi lucru: sa va futa ! Sa se coboare la conditia de animal, taran, porc sau cum vreti voi sa ii spuneti ! Ups, vai, cum am putut sa zic asta ?! Pai e purul adevar ! Nu o sa stea cu tine si sa astepte pana te ia de nevasta si abia apoi te baga in pat. Daca dati de unul din asta, va dau un sfat prietenesc: scapati cat mai repede de el, ceva e necurat.  Nu a zis nimeni sa cedezi "din prima seara" (decat daca vrei si tu asta, nu doar pentru ca vrea el).

    Dar sa revenim la femei. O asemenea femeie e frustrata pentru ca ar vrea sa fie si ea o "curva". Ar vrea sa-i manance barbatii din palma, sa se simta puternica, ar vrea sa fie stapana pe sine, sa fie frumoasa (si nu ma refer doar la fizic, cu ala e usor), sa stie pe langa cartile din facultate sau de la birou si ultimul trend in materie de moda sau sa se asorteze si sa-ti ia rasuflarea chit ca se imbraca din piata sau din IDM. Dar nu poate, pentru ca nu are incredere in ea si este indoctrinata de feministe (NU este si cazul celei care a scris primul articol) care le-au impuiat capul cu prostii sau de mame idioate care le-au indrumat catre "salvatorul Iisus". Astea sunt genul de femei care la 40 de ani aleg calea bisericii si le vedem la cozi la pupat de oase. Pentru ca barbatii "este" porci si ele au nevoie de cavaleri ! 

      Asa ca fetelor, cand va mai face un barbat curva, zambiti in adancul vostru. Inseamna ca va place dar din pacate pentru voi si mai ales pentru el, e prea prost sa gaseasca abordarea potrivita. Societatea din ziua de azi ne-a facut sa ne dorim "curve". Sa fie bune la pat, sa arate bine in societate, sa ne invidieze ceilalti "porci", sa fie ea cea care straluceste si sa "fure publicul". Barbatul niciodata nu vrea sa fie in prim plan, este un voyeur prin excelenta, ii place frumosul, ii plac opere de arta (si cele de pe pereti si cele in carne si oase) si vrea sa le admire. Barbatul modern, care face parte din societatea asta bolnava, o sa aleaga tot timpul o "curva". Nu pentru ca e un breloc, nu pentru ca femeia nu poate sa fie mai mult de atat. Ci pentru ca in ziua de azi, o curva nu e aia care si-o trage pe 50 de lei ci e una care stie ce vrea de la viata, e fericita, nu e plina de ura si invidie si mai ales, stie cum sa obtina ce vrea. La dracu', pana si Richard Gere a ales o curva de pe strada in Pretty Woman,care s-a dovedid a fi oul de aur. :)
  


   O femeie frumoasa si desteapta e curva suprema dar nu e blonda la minte. E o femeie puternica, care atunci cand aude pe strada "ia uite-o si pe curva asta", e de ajuns sa intoarca doar putin capul si "porcul" si-l pierde pe al lui. Armele noastre sunt cuvintele si de multe ori ne folosim " 'an proasta" de ele si de cele mai multe ori ne "impuscam" singuri si ramanem fara replica. Dar in momentul in care stii ce fel de persoana esti, cand iti cunosti valorile, nu te deranjeaza cand cineva te face curva. Si daca totusi ai langa tine unu care te face curva, nu te plange ca proasta prietenelor cand va intalniti la solar, ca nu te alinta cu iepuras sau pisicuta. Pentru ca oricat ii plac lui iepurasii, fluturasii sau pisicile, pana la urma nu asta vrea sa futa. Vrea O CURVA ! Daca deja o are acasa si e baiat destept, fii sigura, nu mai ai motive sa-l intrebi cand vine seara acasa daca a fost la curve. N-a fost, pentru ca il asteapta acasa singura "curva" care conteaza. 

No comments:

Post a Comment