Sunday, August 10, 2014

Antenisti vs. Basisti



             
Una din "eroinele" antenelor.
      Tin din capul locului sa precizez ca nu sunt "basist", "pontist" sau mai stiu eu ce iubitor de vreo culoare politica. As avea un orgasm daca l-as vedea si pe Basescu si pe Ponta si pe Voiculescu si toata clasa politica intr-o arena de gladiatori unde s-ar macelarii ca...chiorii ! Cineva imi spunea ca folosesc un limbaj prea acid in postari dar, cu scuzele de rigoare, nu pot sa nu ma pis pe toata clasa politica, de la cel mai mic secretar de cabinet pana la varful piramidei. 
Dar ceea ce s-a intamplat dupa arestarea lui nea Voiculescu, depaseste orice imaginatie. De la circul adventistului de Gadea, de la elucubratiile lui "Van Damme" Badea si pana la marsul unor pensionari scosi din azil la 35 de grade sa marsaluiasca pe la Cotroceni, toate astea te fac sa te intrebi daca mai are rost sa traiesti in tara asta de cacat. Cred ca romanii sunt cel mai masochist popor din lumea asta. Se plang ca sunt furati de clasa politica, dar cand e vorba de un miting sa conteste clasa politica cum a fost cel de acum 2-3 ani cand trebuiau sa-l conteste pe sobolanul de Basescu, s-au strans vreo 50.000 de prosti si au dansat pinguinul si apoi i-au facut videoclip lui CRBL intre doua pauze de rupt in doua cozile la mici si bere. Pentru comparatie, uitati-va ce inseamna proteste in alte tari.."Jos Basescu"..cum sa tipi asta cand mai sunt 3 luni pana la alegeri si pe hotul asta il paste oricum un mare dosar? La CE ajuta daca si-ar da acum demisia? 


    Ma intreb cum e posibil ca lumea sa iasa la proteste si sa apere un nemernic ca Felix care a delapidat statul cu 70 de milioane de euro !!! PROSTILOR, nimeni nu a confiscat Hazanaua 3, pardon, antena 3. S-a pus sechestru pe CLADIRE, care erau proprietatea lui Dan Voiculescu, pentru a se recupera prejudiciul. Nimeni nu a interzis dreptul la emisie postului tv Antena 3 ! Incercati sa ganditii singuri, nu sa puneti botul la ce zic latraii lui "dom' profesor". Si mai presus de orice, cum dracu sa credeti ca un penibil ca Ponta poate scoate tara asta din cacat? O sa fac putin pe Nostradamus, sa se pastreze in scris: Acum suntem ca natie in cacat pana la brau. Dupa ce o sa iasa Chioru' la pensie (sper ca intre patru pereti, coleg cu Varanu') si o sa va (eu sper sa ma dezic mai repede de tara asta si sa o sterg de aici) conduca mult iubitul "Dottore", o sa fiti in cacat pana la gat. Ba chiar o sa simtiti gustul bine de tot. 
     NU or sa creasca pensiile odata ce o sa vina o noua conducere, NU or sa creasca salariile. Or sa creasca taxele si impozitele in schimb, fiti siguri. Si in timp ce voi oligofrenilor sunteti impartiti in doua tabere, basisti vs. antenisti, pregatiti-va bine lubrifiantele ca o sa fiti fututi in cur de politicieni, indiferent ce culoare au buzele voastre de la atata lins si periat o anumita tabara. Cand o sa intelegeti "dragi" romani ca VOI sunteti prostii care inghetati de frig protestand la Universitate sau care lesinati de caldura, in timp ce EI servesc sampanie scumpa si rad de toti dobitocii care ii cred dusmani? In politica exista "dusmani" doar de ochii lumii, in particular toti au un singur scop: sa faca bani pe carca prostilor. Si slava Domnului, in Romania aproape toti sunt asa. Daca vreti o paralela cu lumea sportului, exista "dusmanie" intre politicieni cum exista intre Becali si Borcea. Se balacareau la tv, in timp ce ei erau inruditi si aveau afaceri impreuna. Nu degeaba exista bancul ala: De ce politicienii nu fac sex la serviciu? Pentru ca toti sunt inruditi ! Legaturi de sange sau de afaceri, astia nu o sa se futa niciodata cu adevarat intre ei. Au destui creduli care se infiereaza pe net, sarind unu la beregata altuia, gata sa ridice coada pentru politicienii iubiti si pentru "jurnalistii" care pozeaza in salvatori de patrie ! Ba, sa tineti minte: Voi munciti ca sclavii in tari straine, stergand la cur pensionari italieni, culegand capsune in Spania sau trudind pe santiere in Israel. NIMENI nu da doi bani pe voi, NIMENI nu o sa va salveze. De dat din gura, e usor, doar cele mai multe promisiuni le face clasa politica, nu inseamna ca se tin de cuvant vreodata. Suntem una dintre cele mai bogate tari din Europa ca resurse de tot felul. CINE a facut ceva pentru voi dupa revolutie? Sunt toti o apa si-un pamant ! Din pacate, asa cum sunteti si voi. Adica oi, manipulati pana in panzele albe, cu lese invizibile la gat pe care vi le-ati pus singuri ! Va place sa aveti un stapan, sa apartineti cuiva, ca sclavii din antichitate care chiar daca erau eliberati, veneau in genunchi plangand la usa stapanului, pentru ca toata viata au cunoscut doar asuprirea si nu puteau sa traiasca fara ea.
Tara asta e bolnava de sindromul Stockholm, bolnava de prostie, bolnava si inrobita de propriile convingeri. 

     Ne uitam cu jind la nemti, la austrieci dar cand e vorba sa ajungem ca ei, o dam cotita: ba e prea greu, ba nu putem. E mai usor sa-ti vinzi sufletul odata la 5 ani pentru un kil de zahar, o sticla de ulei si o paine. Mi-e scarba de voi milogilor dar in acelasi timp imi e si mila in ce hal ati ajuns. Cu o palma v-as bate pana v-as lasa lati si cu cealalta v-as sterge lacrimile pe care vi le-au provocat traiul de roman. V-as spune ca aveti dinti, sa muscati, nu doar limba sa lingeti in cur niste zdrente pe care le-ati ales sa va conduca. Dar ma linistesc repede cand vad ce reactii starnesc evenimentele din ultimele doua zile si am inteles odata pentru totdeauna, ca tara asta e fara scapare. De aia ma dezic de ea dar in acelasi timp de aia urasc de pe acum sentimentul pe care stiu sigur ca o sa-l am, cand o sa fiu departe si anume "blestemul pamantului", dorul asta nenorocit de care sufera orice roman aflat peste hotare. 
      Vorba lui Brancusi, cand a venit pentru prima oara de la Paris si s-a dus in satul natal: "Ba, cand am plecat v-am lasat prosti, cand am venit, v-am gasit si mai prosti. Salut". Si a plecat iar, pentru totdeauna, venind aici doar in vizita si murind si el departe de tara.

Doar o mica parte din prostii care sustin politicul

No comments:

Post a Comment