Wednesday, October 28, 2009

daca vrei, poti

Cati dintre voi nu ati visat vreodata un loc de munca linistit, fara stres, la un program de director, eventual cu vreo secretara care sa va aduca cu zambetul pe buze ziarele si nelipsita ceasca de cafea? Hai cititorule nu mai zambi in fata monitorului, ca pana la urma toti ne dorim asta nu? Daaaar, oare cati dintre noi fac ceva in privinta asta? Cati isi iau inima in dinti si ii spun sefului in fata ca e un magar cu un comportament despotic si toti il saluta in fiecare dimineata doar de frica de a nu fi dati afara, cand de fapt l-ar lua la pumni mai ceva ca Doroftei? Dati-mi voie sa raspund tot eu: putini, foarte putini !

O sa ziceti ca nu e nimic de facut, ca viata este grea, ca vin vremuri grele si ca trebuie sa induram multe ca sa supravietuim..poate asa e, dar timpul trece. In adancul sufletului vostru sunt convins ca mai exista putina mandrie, putin respect pentru propria voastra persoana si poate cel mai important amanunt, exista optimism. O doza mare de optimism, care ar trebui sa v-o injectati zilnic mai ceva ca niste dependenti de heroina. In zilele noastre, astea grele, heroina voastra ar trebui sa fie optimismul si dorinta de a razbate indiferent de ce obstacole va apar in cale. Nu va mai lasati calcati in picioare de cei care va sunt superiori..ierarhic.

Pentru ca, daca vrei cu adevarat, poti sa devii propriul tau stapan, poti sa ajungi pe cele mai inalte piscuri ale vietii si sa realizezi lucruri care ti se par atat de grele atunci cand esti la pamant.. Trebuie doar sa cauti adanc in tine si sa scoti la iveala acea putere care zace acolo, care arde mocnit si care odata eliberata iti va da posibilitatea sa faci tot ce doresti.

La mine "reteta" a functionat, voi aveti la dispozitie toate ingredientele asa ca..la treaba !

No comments:

Post a Comment