Wednesday, March 13, 2013

Romanii + ungurii = love...NOT !

    În ziua de azi, foarte mulţi romani au alergie la diferite lucruri. Albine, polen, păr de animale etc. Dar majoritatea românilor au alergie la câteva litere: UDMR. Adică Uniunea Democrată maghiară (n-am uitat să pun caps la maghiară) din România. Pe scurt: bozgorii tată. Bozgorul sau "omul fără ţară" nu este iubit nici de români nici de "fraţii" lui unguri. Vecinii de la vest poate nu ne iubesc necondiţionat pe noi românii, dar nici nu mai există aversiunea care era pe vremuri. Eşti mai în siguranţă la Budapesta decât eşti în judetele astea trei din toate punctele de vedere. Bozgorii locuiesc cu precădere în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna,  iar majoritatea nu iubesc românii de nicio culoare şi cu fiecare ocazie caută să dovedească asta. Cum de altfel nici noi nu îi iubim pe ei. Oamenii care încă mai cred că Dumnezeu este un bătrânel simpatic care locuieşte pe un nor alb şi care cred că în lume există doar iubire, o să spună că sunt nebun. Poate, dar nu la fel de nebun ca o vânzatoare care în Harghita refuză să-ţi vândă o pâine dacă nu ceri asta în maghiară sau la o benzinărie să spună că este închis dacă văd Bucureşti la numărul de la maşină. De spânzuratul unei papuşi înfăţişându-l pe Avram Iancu într-o piaţă publică nici nu mai are rost să aduc aminte, că toată lumea ştie despre ce este vorba. După capul bozgorilor acesta nu este un act de instigare. Ei ar fi foarte surprinşi dacă românii ar adopta o atitudine medievală şi ar pune mâna pe furci şi topoare ca pe vremuri ca să-i...dojenească puţin. 
    Totuşi, delirul suprem a fost atins zilele acestea de Kelemen Honor, liderul partidului maghiar. Nebunul ăsta al cărui partid este ba în opoziţie ba într-o alianţa, ca un cancer de care ai impresia că ai scapat dar apoi se întoarce să-ţi facă iar viata amară, propune ca alegerea preşedintelui să fie făcută de către parlament. Deci zdrenţele care ne guvernează să aleagă ca preşedinte tot o zdreanţă de a lor. Măcar nouă românilor ne place să ne-o facem cu mâna noastră când ne alegem conducătorul, nu putem accepta să ne facă cineva de cacat în afara de propriile persoane. Păcat că în ziua de azi decât îi punem în frunte şi nu îi mai dam jos cum se întampla la revoluţie. Pe lângă alte prostii propuse de acest "stimabil" personaj, cele mai odioase sunt eliminarea sintagmei de stat naţional, decretarea limbii maghiare ca limbă oficială în regiunile în care ungurii sunt majoritari şi proporţionalitate etnică pe funcţii. Chiar sunt curios dacă omul ăsta realizează că vrea autonomie în trei judeţe care sunt printre cele mai sărace din ţara şi să fie inconjuraţi de oameni care nu îi înghit nici cu un sac de lămaie. Păi domnule Kelemen voi bozgorii ori sunteţi masochişti ori nu mai sunteţi !!
 Zeul somnului, Crin Antonescu a zis că nu are rost să ne facem griji. Orice propunere în parlament este luată în calcul că de, aşa e frumos, dar atotcăscătorul şi iubitorul de vise spune că stim poziţia USL faţă de cererile maghiarilor. Se bat cu pumnu-n piept la fel cum se băteau şi înainte de alegeri: O să facem, o să dregem şi de aproape un an la guvernare au facut fix...NIMIC. Am scăpat (teoretic) de marinar şi dam de somnoros şi clica lui. Super tare, am dat din lac în...puţ(ă).

No comments:

Post a Comment